Sobe od 2500 din.

Meljanički bazen

13 Sobe/a 13 Toalet/a 200 Garaža/e

Etno restoran

Pošaljite nam komentar

Želite odmor, izlet u prirodi? Želite vrhunsku hotelsku uslugu sa svim povoljnostima savremenih hotela, kao i vrhunsku kuhinju? Sve ovo na samo 15 km od centra Kraljeva, na putu za Goč. U dolini gde zelenilo odmara oči, vazduh pleni, a sam objekat čini da se osećate kao u najboljim turističkim centrima Evrope, nalazi se “Meljanički bazen”. Na prelepom imanju uz obezbeđen parking nalaze se dva bazena, restoran sa konačištem i apartmani.

Video

Bazen izgrađen po najstrožijim evropskim standardima, vodu dobija sa obližnjih izvora, dok će za istinske ljubitelje prirode bazen sa vodom sa potoka koji preseca imanje na dva dela, biti pravi užitak. Posle kupanja možete se osvežiti u restoranu koji sa svojom predivnom terasom i ljubaznim osobljem nudi i kompletnu ponudu jela i pića kako domaće tradicionalne kuhinje, tako i specijalitete nekih od najluksuznijih evropskih restorana. Hrana se priprema od domaćih proizvoda, a za njen nezaboravan ukus pobrinuo se internacionalno priznati kuvar Momo u čije umeće se uverila i naša ekipa.

Album
 

Ugostiteljsku ponudu upotpunjuju i smeštajni kapaciteti koji uključuju 9 soba u sklopu objekta sa restoranom, kao i dva izdvojena apartmana za one koji žele malo intimniju atmosferu. Sve izrađeno u drvetu odiše tradicijom nekih davnih vremena, dok povoljnosti kao što su klima i internet u svim sobama i apartmanima, čine da se gosti osećaju u potpunosti usluženi i da pored tradicije iskoriste sve povoljnosti “modernog života”.

 

Cene su ono što će vas sigurno iznenaditi. Sa cenama od 2500 din. za noćenje za dve osobe, zadivljuje informacija da je u aranžman uračunat i doručak, čak sedam vrsta, kao i celodnevno korišćenje bazena. Apartman “vodenica” nudi vam posebnu draž da noćite u sobama dok ispod vas protiče planinski potok.

Meljanički bazen je jedinstven kao i ideja njegovog vlasnika Jasmina Carevića koji je uz brojne ugostiteljske podvige dospeo i u Ginisovu knjigu rekorda kao kreator najvećeg šanka dužine 142 metra. Na šanku je bilo nalsagano 7267 čaša a ceo podvig je trajao 9 sati i 34 minuta. Obradovala nas je informacija da se uskoro planira obaranje ovog rekorda postignutog u Sloveniji. Uz poseban podvig ide i posebno piće, pa je vlasnik za ovu priliku osmislio i “Meljanički bum” koji iskreno preporučujemo gostima da probaju.

Ekskluzivna ponuda su i Stolovi. Na 1300 m nadmorske visine nalazi se kuća sa spavaćom, dečijom i dnevnom sobom i dva kupatila. Uz ovaj luksuz i nezavisno napajanje strujom u ponudi se nalaze i satelitska TV kao i kuhinja, da se osećate kao kod svoje kuće ali na jednom potpuno drugačijem magičnom mestu. Nemojte se začuditi ako vam ispred kuće dobro jutro požele divlji konji koji ovuda često prolaze.

Za ljubitelje aktivnog odmora tu su i izleti, tematske večeri, organizovanje prijema i proslava. Dok je naša ekipa boravila na bazenu upoznali smo i članove extreme sport club-a “Faith” koji gostima pružaju jedinstvenu priliku da spuštajući se paraglajdingom sagledaju lepotu ovog prostora na nezaboravan način.

Od samog puta do tamo preko kompletne ponude “Meljanički bazen” je mesto koje ćete poželeti da bude vaša obavezna destinacija, bilo da je u pitanju jedno popodne, vikend ili odmor od nekoliko dana. Spoj tradicije i modernog turizma, u potpunosti uklopljen u prirodni ambijent koji zaustavlja dah, “Meljanički bazen” predstavlja pravu oazu nesvakidašnje turističke ponude ovog kraja pa i cele Srbije.

Kontakt i rezervacije:

Tel: +381 (0) 36 420 834
Tel: +381 (0) 69 747 081
meljanicabazen@gmail.com
Facebook

Share

 

Kraktko uputstvo za korišćenje mapeKlikom na crveni marker i odabirom opcije putokazi, možete odabrati polaznu tačku od koje želite da vam se iscrta ruta puta do navedene lokacije. Možete detaljno pogledati svaki deo rute, pa čak i dodati prolazne lokacije povlačenjem linije rute na željeno mesto.