Собе од 2500 дин.

Мељанички базен

13 Собе/а 13 Тоалет/а 200 Гаража/е

Етно ресторан

Пошаљите нам коментар

Желите одмор, излет у природи? Желите врхунску хотелску услугу са свим повољностима савремених хотела, као и врхунску кухињу? Све ово на само 15 км од центра Краљева, на путу за Гоч. У долини где зеленило одмара очи, ваздух плени, а сам обjекат чини да се осећате као у наjбољим туристичким центрима Европе, налази се “Мељанички базен”. На прелепом имању уз обезбеђен паркинг налазе се два базена, ресторан са коначиштем и апартмани.

Видео

Базен изграђен по наjстрожиjим европским стандардима, воду добиjа са оближњих извора, док ће за истинске љубитеље природе базен са водом са потока коjи пресеца имање на два дела, бити прави ужитак. После купања можете се освежити у ресторану коjи са своjом предивном терасом и љубазним особљем нуди и комплетну понуду јела и пића како домаће традиционалне кухиње, тако и специjалитете неких од наjлуксузниjих европских ресторана. Храна се припрема од домаћих производа, а за њен незабораван укус побринуо се интернационално признати кувар Момо у чиjе умеће се уверила и наша екипа.

Album
 

Угоститељску понуду употпуњуjу и смештаjни капацитети коjи укључуjу 9 соба у склопу обjекта са рестораном, као и два издвоjена апартмана за оне коjи желе мало интимниjу атмосферу. Све израђено у дрвету одише традициjом неких давних времена, док повољности као што су клима и интернет у свим собама и апартманима, чине да се гости осећаjу у потпуности услужени и да поред традициjе искористе све повољности “модерног живота”.

 

Цене су оно што ће вас сигурно изненадити. Са ценама од 2500 дин. за ноћење за две особе, задивљуjе информациjа да jе у аранжман урачунат и доручак, чак седам врста, као и целодневно коришћење базена. Апартман “воденица” нуди вам посебну драж да ноћите у собама док испод вас протиче планински поток.

Мељанички базен је јединствен као и идеја његовог власника Јасмина Царевића који је уз бројне угоститељске подвиге доспео и у Гинисову књигу рекорда као креатор највећег шанка дужине 142 метра. На шанку је било налсагано 7267 чаша а цео подвиг је трајао 9 сати и 34 минута. Обрадовала нас је информација да се ускоро планира обарање овог рекорда постигнутог у Словенији. Уз посебан подвиг иде и посебно пиће, па је власник за ову прилику осмислио и “Мељанички бум” који искрено препоручујемо гостима да пробају.

Ексклузивна понуда су и Столови. На 1300 м надморске висине налази се кућа са спаваћом, дечиjом и дневном собом и два купатила. Уз оваj луксуз и независно напаjање струjом у понуди се налазе и сателитска ТВ као и кухиња, да се осећате као код своjе куће али на jедном потпуно другачиjем магичном месту. Немоjте се зачудити ако вам испред куће добро jутро пожеле дивљи коњи коjи овуда често пролазе.

За љубитеље активног одмора ту су и излети, тематске вечери, организовање приjема и прослава. Док jе наша екипа боравила на базену упознали смо и чланове extreme sport club-a “Faith” коjи гостима пружаjу jединствену прилику да спуштаjући се параглаjдингом сагледаjу лепоту овог простора на незабораван начин.

Од самог пута до тамо преко комплетне понуде “Мељанички базен” jе место коjе ћете пожелети да буде ваша обавезна дестинациjа, било да jе у питању jедно поподне, викенд или одмор од неколико дана. Споj традициjе и модерног туризма, у потпуности уклопљен у природни амбиjент коjи зауставља дах, “Мељанички базен” представља праву оазу несвакидашње туристичке понуде овог краjа па и целе Србиjе.

Контакт и резервације:

Тел: +381 (0) 36 420 834
Тел: +381 (0) 69 747 081
meljanicabazen@gmail.com
Facebook

Share

 

Крактко упутство за коришћење мапеКликом на црвени маркер и одабиром опције путокази, можете одабрати полазну тачку од које желите да вам се исцрта рута пута до наведене локације. Можете детаљно погледати сваки део руте, па чак и додати пролазне локације повлачењем линије руте на жељено место.