Коначиште Вила Селена

Етно домаћинство

Пошаљите нам коментар

У парку природе Голија смештено је село Рудно, тачније испод планине Радочела , између манастира Студенице и манастира Градац. У том прелепом планинском селу на 1100 мнв. љубазно дочекује и госте прима коначиште “Вила Селена” и домаћинство Милошевић.
Село Рудно, па и наше коначиште је на пола пута између манастира Студенице и манастира Градац.
Поред ових историјских знаменитости у околини села могу се видети и неколико мањих цркава из доба Немањића. Осим ових вредности, ту су и природне, па треба напоменути да је наш крај изузетно богат бистрим изворима и пијаћом водом,чистим рекама са пастрмком и речним раковима.
Шетње кроз чисту природу на тако чудесном ваздуху учиниће да се боље осећате и изгледате, а самим тим и стварно одморите!
Наше коначиште нуди два типа објеката за издавање: апартмански смештај у лепој брвнари која може да прими до 4+2 посетилаца са коришћењем кухиње, и три двокреветне собе које се налазе у старој кући која је прављена тридесетих година прошлог века уз коришћење камина и ТВ.
Сви гости имају могућност конзумирања јела домаће кухиње и пића у нашем објекту (Домаћинство Милошевић) који је уређен у етно стилу, пријатног ентеријера који се налази у дворишту коначишта.

Адреса:
Село Рудно

Тел: +381 (0) 65 35 18 644

Сајт

Share