Konačište Vila Selena

Etno domaćinstvo

Pošaljite nam komentar

U parku prirode Golija smešteno je selo Rudno, tačnije ispod planine Radočela , između manastira Studenice i manastira Gradac. U tom prelepom planinskom selu na 1100 mnv. ljubazno dočekuje i goste prima konačište “Vila Selena” i domaćinstvo Milošević.
Selo Rudno, pa i naše konačište je na pola puta između manastira Studenice i manastira Gradac.
Pored ovih istorijskih znamenitosti u okolini sela mogu se videti i nekoliko manjih crkava iz doba Nemanjića. Osim ovih vrednosti, tu su i prirodne, pa treba napomenuti da je naš kraj izuzetno bogat bistrim izvorima i pijaćom vodom,čistim rekama sa pastrmkom i rečnim rakovima.
Šetnje kroz čistu prirodu na tako čudesnom vazduhu učiniće da se bolje osećate i izgledate, a samim tim i stvarno odmorite!
Naše konačište nudi dva tipa objekata za izdavanje: apartmanski smeštaj u lepoj brvnari koja može da primi do 4+2 posetilaca sa korišćenjem kuhinje, i tri dvokrevetne sobe koje se nalaze u staroj kući koja je pravljena tridesetih godina prošlog veka uz korišćenje kamina i TV.
Svi gosti imaju mogućnost konzumiranja jela domaće kuhinje i pića u našem objektu (Domaćinstvo Milošević) koji je uređen u etno stilu, prijatnog enterijera koji se nalazi u dvorištu konačišta.

Adresa:
Selo Rudno

Tel: +381 (0) 65 35 18 644

Sajt

Share