Domaćinstvo porodice “Pavlović”

Etno domaćinstvo

Pošaljite nam komentar

Domaćinstvo porodice Pavlović poseduje jednokrevetne kao i dvokrevetne apartmane sa francuskim ležajem. U ponudi su polupansion i pansion, noćenje sa doručkom i samo noćenje.

Kod nas možete probati praseće i jagnjeće pečenje, jela od divljači sa ovih prostora, povrće i voće iz naše bašte, domaći sir i kajmak, razne turšije, domaće slatko, džem i sokove od domaćeg i divljeg voća, domaća rakija šljivovica i loza, razne domaće likere na bazi voća, med iz naših košnica, razne vrste pečuraka, svež limun, kivi i smokve, kao i proizvode od ovih voćki koje takođe uzgajamo… i mnoge druge đakonije.

Učestvovanje u seoskim poslovima i aktivnostima, branje šumskih plodova (sezonski), lov, rekreativno pecanje, birdwatching, planinarenje, šetnje u prirodi, izleti (boravak u prirodi), obilazak manastira (manastir Voljavča, manastir Blagoveštenje i  Petkovica), mogućnost posete i obilaska kulturno-istorijskim znamenitostima u Topoli (17km) i Kragujevcu (25km), kupanje na kompleksu otvorenih bazena u Ovsištu (10km), neke sportske aktivnosti, i drugo.

Adresa:
selo Vlakča, Kragujevac

Tel:+381 (0) 34 522 320
Tel:+381 (0) 64 226 33 75

Share