Домаћинство породице “Павловић”

Етно домаћинство

Пошаљите нам коментар

Домаћинство породице Павловић поседује једнокреветне као и двокреветне апартмане са француским лежајем. У понуди су полупансион и пансион, ноћење са доручком и само ноћење.

Код нас можете пробати прасеће и јагњеће печење, јела од дивљачи са ових простора, поврће и воће из наше баште, домаћи сир и кајмак, разне туршије, домаће слатко, џем и сокове од домаћег и дивљег воћа, домаћа ракија шљивовица и лоза, разне домаће ликере на бази воћа, мед из наших кошница, разне врсте печурака, свеж лимун, киви и смокве, као и производе од ових воћки које такође узгајамо… и многе друге ђаконије.

Учествовање у сеоским пословима и активностима, брање шумских плодова (сезонски), лов, рекреативно пецање, бирдwатцхинг, планинарење, шетње у природи, излети (боравак у природи), обилазак манастира (манастир Вољавча, манастир Благовештење и  Петковица), могућност посете и обиласка културно-историјским знаменитостима у Тополи (17км) и Крагујевцу (25км), купање на комплексу отворених базена у Овсишту (10км), неке спортске активности, и друго.

Адреса:
село Влакча, Крагујевац

Тел:+381 (0) 34 522 320
Тел:+381 (0) 64 226 33 75

Share